centrale verwarming

Wij installeren uw verwarmingsinstallatie volgens de nieuwste normen en vereisten.
Wij bieden u de verschillende systemen aan van het merk “Viessmann”.

De naam Viessmann staat gelijk met betrouwbare kwaliteit en innovatieve verwarmingsoplossingen, die zuinig zijn met energie.
Zij hebben voor elke behoefte een passende verwarmingssysteem: hangend of staand, individueel combineerbaar, toekomstgericht en energiezuinig.
Het maakt daarbij niet uit of de installatie bedoeld is voor renovatie of nieuwbouw.
Bij de renovatie van een oude verwarmingsketel kan soms al veel energie en dus ook veel geld gespaard worden, waardoor de investering snel is terugverdiend.

- condensatietechniek voor stookolie en gas
De moderne condensatietechniek bereikt vandaag met een rendement van 98%
en is daarmee de efficiëntste verwarmingstechniek.

- zonnesystemen
Zonnesystemen en fotovoltaïsche systemen worden vandaag gebruikt als milieuvriendelijke technieken voor verwarming en stroomopwekking en bieden heel wat voordelen.
Zonneboilers of fotovoltaïsche modules kunnen zonder grote investeringen op een dak geplaatst worden en worden stijlvol geïntegreerd. Ze leveren een nuttige bijdrage aan de energievoorziening van een woning en renderen ook op financieel vlak dankzij de overheidssubsidies.

- warmtepompen
Met een warmtepomp bent u niet langer afhankelijk van de beschikbaarheid van stookolie en gas
en maakt u gebruik van het gratis warmtepotentieel uit uw directe omgeving – uit de grond, het grondwater of de lucht.

- houtstookinstallaties
Houtverwarmingsketel beantwoorden aan alle vereisten op vlak van efficiënt en zuinig verwarmen. Als verwarmingsondersteuning of autonoom verwarmingssysteem, met kloofhout of houtpellets.

Naast het merk Viessmann, kunt u ons ook steeds vragen naar het installeren van een verwarmingsketel van een ander merk zoals Vaillant maar hoofdzakelijk werken we met Viessmann-installaties. Wat betreft de verwarmingslichamen hebt u een vrije keuze uit vloerverwarming radiatoren, convectoren,…
Wij bieden een depannagedienst en uitgebreide dienst na verkoop.
We staan in voor het onderhoud van uw verwarmingsketel, met onderhoudsattest en ook andere (kleine) problemen worden zo snel mogelijk door ons opgelost.

Zowel onze leverancier “Viessmann”, “Eandis”, als sommige gemeenten zorgen voor cheques/ premies, wat uw aankoop nog voordeliger maakt.
Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, of neem een kijkje op de websites:
Voordeelgids Viessmann - Premies Eandis - Gemeentepremies